Om oss

Bilde av oss i pictureit.no

Hei! Her på pictureit.no finner du lekre personlige gaver til deg selv eller noen du er glad i. Vi har bl.a. dialekt- og stedsposters, familieposters, personlige plakater, rammer, armbånd, klokker, kopper, putetrekk og mye mer. Håper du finner noe du kan like!

Petter-pictureit
Petter Stensig

Solgunn-pictureit
Solgunn Jacobsen

Doggi
Doggi

Pictureit.no er en gründerbedrift på Sørlandet. Det hele startet hjemme i TV-stuen til samboerparet Solgunn Jacobsen og Petter Stensig våren 2015. De har begge utdanning innen design- og teknologi og jobbet begge innen markedsføring. De ønsket begge å lære mer og lanserte i utgangspunktet pictureit.no for å lære mer om netthandel. Under 1 år etter lanseringen begynte Solgunn å jobbe fulltid i firmaet som daglig leder og siden høsten 2017 har samboerparet jobbet sammen på fulltid. Sammen med Line Epland, Anja Berle og hunden deres Doggi.

Vi gjør det meste selv og har designet og skrevet tekstene til alle posterne selv. Så er det mammaen til Solgunn som står for all korrektur da hun er pensjonert lærer. 

Vi har bodd i Kristiansand siden 2010, og til å begynne med var det ikke alltid lett å forstå den sørlandske måten å uttrykke seg på for Petter fra Østlandet. Dette var inspirasjon til våre første dialektposters “Javell” og “Se det”. Senere utvidet vi til posters med ord og uttrykk fra hele Norge, og har hentet tips fra våre følgere til beskrivelser av ord og steder. I dag har vi et bredt utvalg av posters: dialekt- og stedposters, familieposters og kunst- og fotoposters.

Vi får hele tiden ideer og inspirasjon til nye produkter, og har utvidet fra kun posters til armbånd, klokker, kopper, putetrekk og andre tekstiler. På disse produktene er det våre nære og kjære som får oppmerksomhet, som mamma, pappa, sønn, datter, samboer eller venninne.

Alle posters trykkes hos 07 Media på Lund i Kristiansand, så våre produkter er kortreiste. All pakking skjer på Varodd, som er en arbeidsinkluderingsbedrift på Rige i Kristiansand. I tillegg til nettbutikk, har vi også omtrent 70 forhandlere over hele landet som selger et utvalg av våre produkter.

Vil du ha tak i oss? Da kan du:
sende en mail: [email protected]
ringe: +47 919 02 821
eller sende pm på Facebook: facebook.com/pictureit

PS: Dette er når vi er mest tilgjengelige:
man-fre: 8-16

Firmanavn: PICTUREIT.NO AS
Organisasjonsnummer: 916 217 072
Leveringsadresse: Pictureit.no AS, Rigedalen 41 (Port nr.1), 4626 Kristiansand S
Postadresse: 
Pictureit.no AS, Postboks 8343, 4676 Kristiansand

Legg igjen en kommentar

 

Levert av Automagisk