Handlekurv

Personvernerklæring
Behandling av personopplysninger

Ditt personvern

Som bruker av Pictureit.no skal du føle deg trygg på at dine personopplysninger er i trygge hender – vi tar ditt personvern på alvor.

Vi innhenter kun informasjon fra deg som er nødvendig for at du skal kunne handle i vår nettbutikk. I tillegg sporer vi bruk av nettsiden vår for å innhente statistikk og for å kunne tilby deg mest mulig relevant brukeropplevelse av vår nettbutikk.

Pictureit.no AS (org.nr 916 217 072), ved daglig leder, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene våre (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Ditt personvern

Når du velger å gjøre en handel hos oss mottar vi følgende informasjon om deg.

  • Ditt navn
  • Din epostadresse
  • Ditt telefonnummer
  • Din adresse

Om du bestiller en av våre skreddersydde plakater (fødselsplakater), vil vi motta ytterligere informasjon som du oppgir. Dette er nødvendig for at vi skal kunne tilby disse plakatene.

Det er frivillig å gi fra seg denne informasjonen, men det er informasjon som er nødvendig for at du skal kunne handle hos oss.
Formålet med å samle denne informasjonen om deg er for å kunne behandle din ordre. Her gjelder forsendelse av ordre, retur av ordre og reklamasjon.
Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og håndtering av avgifter.

Andre opplysninger

Ved å benytte våre nettsider, godtar du også bruk av cookies. Formålet med disse er å samle informasjon om hvordan nettsiden vår brukes og for å kunne gi deg en best mulig brukeropplevelse. Les mer om cookies her.

Betaling

For at du skal være trygg på å handle hos oss, har vi valgt å benytte oss av Klarna Checkout på våre nettsider. Det betyr at selve handelen foregår i Klarna sine egne systemer, vi behandler ikke dine betalingsopplysninger og har heller ikke tilgang til disse. Når du handler via Klarna Checkout er du en kunde av Klarna.
Det vi får tilgang til av informasjon etter du har handlet er din kontaktinformasjon, samt ordreinformasjon. Du kan lese mer om Klarnas vilkår her.

Personopplysninger som behandles av tredjepart

En databehandler er en tredjepart som utfører tjenester på vegne av Pictureit.no.

Pictureit.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, vi deler eller bytter heller ikke personopplysninger med tredjepart. En tredjepart får kun tilgang til opplysninger om deg som er nødvendige for å utføre bestemte tjenester for oss.

Et eksempel på opplysninger som deles med tredjepart er ditt navn og adresseinformasjon. Dette deler vi med Bring slik at de vet hvor de skal sende pakken din.

Databehandler Formål Data som deles
WooCommerce Nettbutikkløsning -Brukeratferd
-Epost-adresse
-Ordre
Facebook Optimalisering av markedsføring -Navn -Adresse -Epost -Telefonnummer -Ordredetaljer
Google Analytics Analyse og optimalisering -Ordredata
-Brukeratferd
-Spore hvor trafikken kommer fra
Google AdWords Annonsering i Google sitt annonsenettverk -Ordredata
-Brukeratferd
-Epostadresser
Campaignmonitor Sende nyhetsbrev -Epost-adresser
-Navn
Intercom Chatteprogram på våre nettsider for support -Epost-adresse
Trustpilot Rangering av kundeopplevelser -Ordre-ID
-E-postadresse
-Navn

Innsyn/tilbaketrekking av samtykke

Pictureit.no AS grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, men vil i henhold til personopplysningsloven § 8 bokstav a og b bestå av samtykke fra den registrerte eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med den registrerte eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse.

Samtykke til behandling av personopplysninger kan når som helst trekkes tilbake i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav c. Om du ønsker å trekke tilbake samtykke til bruk av personopplysninger, kan du sende mail til [email protected]

Log in

Handlekurv