Gratis frakt over 499,-

Rask levering

90 Dagers åpent kjøp

OM OSS

OM OSS

Om oss – Pictureit.no er en bedrift med opphav i Kristiansand. Solgunn (fra Vigeland) og Petter (fra Elverum) er gründerne bak Pictureit.no, og bedriften er et resultat av vår interesse for foto, design og markedsføring. Vi designer posters, armbånd, klokker og andre interiør- og gaveartikler, og henter blant annet inspirasjon fra norske ord og dialektuttrykk.

om-oss-pictureit

Foto: Erling Slyngstad-Hægeland

Vi har bodd i Kristiansand siden 2010, og til å begynne med var det ikke alltid lett å forstå den sørlandske måten å uttrykke seg på for Petter fra Østlandet. Dette var inspirasjon til våre første dialektposters “Javell” og “Se det”. Senere utvidet vi til posters med ord og uttrykk fra hele Norge, og har hentet tips fra våre følgere til beskrivelser av ord og steder. I dag har vi et bredt utvalg av posters: dialekt- og stedposters, familieposters og kunst- og fotoposters.

Vi får hele tiden ideer og inspirasjon til nye produkter, og har utvidet fra kun posters til armbånd, klokker, kopper, putetrekk og andre tekstiler. På disse produktene er det våre nære og kjære som får oppmerksomhet, som mamma, pappa, sønn, datter, samboer eller venninne.

Alle posters trykkes hos 07 Media på Lund i Kristiansand, så våre produkter er kortreiste. All pakking skjer på Varodd, som er en arbeidsinkluderingsbedrift på Rige i Kristiansand. I tillegg til nettbutikk, har vi omtrent 70 forhandlere over hele landet som selger et utvalg av våre produkter.

Solgunn

Solgunn var med på å starte Pictureit.no i 2015, og er daglig leder i bedriften. Solgunn elsker foto, interiør og design, og har designet og skrevet tekst til de fleste posters i nettbutikken. Hennes øye for detaljer, kreativitet og girl power gjør Solgunn perfekt til sin rolle i Pictureit.

Petter

Petter var med på å starte Pictureit.no i 2015, og er markedssjef i bedriften. Petter elsker design, markedsføring og netthandel, og sørger for at produkter og gode tilbud er synlig for kunden.

Doggi

Hunden vår, Doggi, var blant inspirasjonen til noen av våre første posters og har vært daglig gleder i bedriften siden vår oppstart. Doggi elsker å spre godt humør, lek og kos på kontoret.

KONTAKT

Mail: [email protected]
Telefon: (0047) 919 02 821 (man-fre. 08:30-17:00)
Facebook: www.facebook.com/pictureit
Instagram: pictureit.no

Leveringsadresse:
Pictureit.no AS
Rigedalen 41 (port 1)
4626 Kristiansand

Postadresse:
Pictureit.no AS
Postboks 8343
4676 Kristiansand

Firmanavn: Pictureit.no AS
Organisasjonsnummer: 916 217 072

 

Levert av Automagisk