Valentinsgave – de beste gavetipsene

Valentinsgave – skal, skal ikke?

Skal du gi en valentinsgave og feire Valentinsdagen 14. februar? En dag som vi romantikere ser frem til, men som glir forbi i stillhet for andre. For ja, jeg er en håpløs romantiker, så faren er stor for at jeg ikke klarer å holde meg helt nøytral her, hehe.

Hvorfor feire Valentinsdagen?

Valentinsdagen er kjærlighetens dag – hvor fantastisk er ikke det? En egen dag dedikert til kjærligheten. (Les min definisjon av kjærlighet her) I en hektisk hverdag er det fort gjort å ta de rundt oss for gitt. Husker du å si “jeg elsker deg” eller “glad i deg” til dem rundt deg, hver eneste dag? Jeg kunne ønske jeg var verdens beste samboer som fikk ham til å føle seg høyt elsket hvert minutt, hver eneste dag. Men det gjør jeg dessverre ikke. ( Kanskje det er derfor jeg skrev disse Du & Jeg og Herr. & Fru. tekstene..? ) Derfor er dette er en dag jeg ser frem til. Da setter vi av tid til hverandre, selv om det er midt i uken.

En ekstra kosedag

Foto: Sarah Takforyan

I februar er det fortsatt mørketid, og sannsyligheten for at det er surt og kaldt utenfor er stor for oss her i Norge. På “alle hjerters dag” har vi en unnskyldning for å kose oss litt ekstra og finne på noe hyggelig. Det kan være så enkelt som en pose smågodt og en film inne i varmen. Eller hva med en deilig middag med noe godt i glasset?

Valentinsdagen – ikke bare for kjærester

Denne dagen blir vi minnet på å vise kjærlighet. Det gjelder ikke bare kjærestepar. Vi kan også minne familie og venner på hvor glade vi er i dem. Så jeg har en oppfordring/utfordring: Vis kjærlighet til de som betyr mest for deg på Valentinsdagen, ikke bare kjæresten!

Tips: Avtal på forhånd

Det er ikke sikkert dette er nødvendig for alle, men min erfaring er at det kan være lurt å avtale med din utkårede på forhånd. Snakk om hva dere skal finne på og et ca budsjett på en valentinsgave. Jeg glemmer ikke hvor skuffet jeg ble det året jeg trodde vi skulle gi hverandre en valentinsgave, men han hadde ikke oppfattet det samme som meg. Det endte med at han kjøpte en rosebukett på selv dagen for å muntre meg opp, men det føltes mer som dårlig samvittighet enn kjærlighet. (Selv om jeg ble glad for det også da, hehe)

En ting er uansett helt sikkert: “Det kan ikke skade å gi en ekstra oppmerksomhet til noen man er glad i.”

Håper du får en fin 14. Februar – uansett hvordan du velger å tilbringe den!

Hilsen ( en håpløs romantiker )
Solgunn Jacobsen
Daglig leder
Pictureit.no

Trenger du noen gavetips? Her er våre populære Valentines Day gaver:

Samboer gull poster

SAMBOER gull poster

249 kr
Kjæreste

KJÆRESTE gull poster

249 kr

KLIKK HER FOR Å SE GAVETIPS TIL VENNER OG FAMILIE HER
Kilder:
Nettavisen.no
Dt.no
vgtv.no

 

Levert av Automagisk