Solgunns favoritter

Javell, se det 🙂

Her har jeg samlet noen av mine absolutt favoritt-posters, jeg har også linket opp slik at du enkelt kan finne andre posters i samme serie. Håper du finner noe du liker.
Hilsen Solgunn i Pictureit.no

1. Dialekt-posters

Jeg er jo stolt Sørlending, så her kommer naturlig nok noen av mine favorittuttrykk:

Vi har også et stort utvalg dialekt- og stedsnavn-posters for deg som ikke kommer fra Sørlandet. Se våre dialekt- og stedsnavnposters her.

2. Familie-posters

Familie er en stor del av livene til alle og enhver. Sammen med familien deler man oppturer og nedturer, sorger og gleder. Vi har fått veldig mange koselige tilbakemeldinger på tekstene på våre familie-posters. Samtlige av tekstene på våre familie-posters har innspill fra våre følgere, det er dette som gjør tekstene så personlige og fine 🙂 Her er none av mine familie-favoritter:

For å se flere av våre famile-posters kan du klikke her.

2. Fotokunst-posters

Fotokunst er noe av det siste vi har begynt å eksperimentere med, og det er noe helt annet enn det vi normalt sett holder på med. Det er både gøy og spennende å hvordan responsen på disse posterne er, spesielt gode tilbakemeldinger har vi fått på posteren “Inhale confidence. Exhale doubt.” Her ser du en oversikt over mine topp 3 favoritt fotokunst-posters:

Fotokunst-kategorien vår er ikke veldig stor, men vi drodler på nye ideer hele tiden, så her kan det plutselig dukke opp flere nyheter:) Se alle fotokunst-posters her.

 

Levert av Automagisk