Personvern

Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Her er litt informasjon:

Når du handler på Pictureit.no oppbevarer vi navn, adresse, epost, telefonnummer og ordredetaljer. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti- og returhåndtering.

Når du betaler for en vare på Pictureit.no, så skjer dette gjennom Klarna Checkout som er vår digitale kasseløsning. Det betyr at vi hverken oppbevarer eller håndterer kreditt-informasjonen du oppgir. Det vi har tilgang til er informasjonen som er nødvendig for å kunne behandle din ordre. Les mer om Klarna sine vilkår her.

For å gjøre din brukeropplevelse så god som mulig, benytter vi oss av Cookies. Les mer om Cookies her.

Pictureit.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Pictureit.no. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles med betalingspart (Klarna) og transportør (Bring).
Pictureit.no ved administrerende direktør er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

I henhold til nye regler om personvern, har du rett til å etterspørre hvilken informasjon vi har lagret om deg og til å få endret eller slettet denne. Ta kontakt med oss på [email protected] om ønsker at vi skal slette eller endre din informasjon.

 

Levert av Automagisk