Gratis frakt over 399,-

Rask levering

Sikker betaling

9/10 Trustpilot

Informasjon iht. Koronasituasjonen

Informasjon iht. koronasituasjonen

Dette er en spesiell tid, og Koronasituasjonen påvirker oss alle i større eller mindre grad. Vi er takknemlige for at vi fortsatt har muligheten til å opprettholde driften på pictureit.no. Under kan du se en oversikt over tiltakene vi har iverksatt for å ta vare på både dere kunder, våre kollegaer og de rundt oss. Dette kan påvirke vår leveringstid noe, og det beklager vi! Trykkeriet som produserer våre posters har åpen produksjon som vanlig. Bring leverer også pakker som normalt, men det kan oppstå noe forsinkelse.

Tiltak:

– Hjemmekontor for kundesenteret og administrasjon
– Hyppig håndvask og antibac
– Snørrforbud: Dvs. føler man så vidt et lite host på lur så er det ikke lov å komme på jobb
– Kun 1 på jobb på lageret om gangen
– Lunsj avholdes ikke i kantinen
– Ellers følger vi de råd myndighetene kommer med

Om vår leveringstid:

Det kan hende vår leveringstid blir forlenget med noen dager pga. den spesielle Koronasituasjonen, men vi pakker ordrene jevnlig. Support besvares på dagtid man-fre.
Kundeservice: [email protected]

Smitte via pakker?:

Kan man bli smittet via en pakke i posten?
Her er et sitat fra Hanne-Merete Eriksen-Volle i avdeling Smittevern og Beredskap ved Folkehelseinstituttet: “Vi anser netthandel som en usannsynlig smittevei. Vi vet at virus kan overleve på flater fra timer til dager, men det anses som lite sannsynlig at eventuelle virus på pakker, vil ha særlig evne til å forårsake sykdom. Vi er ikke kjent med at noen er smittet via pakker og forsendelser.” Les hele artikkelen her.
Er du som meg, og tar heller litt for mye forhåndsregler enn for lite? Da kan du f.eks. gjøre det jeg gjør når jeg får pakker i posten akkurat nå: Jeg lar dem ligge i “karantene” i gangen til neste dag og vasker hendene etter jeg har hentet pakken. Her er en artikkel der forskere har undersøkt hvor lenge viruset overlever på ulike materialer.

Ta vare på hverandre i denne tiden. Snart er vi forhåpentligvis over kneika! For å lyse litt opp i disse dager gir vi bort de digitale plakatene til BESTEMOR og BESTEFAR helt GRATIS. Klikk her og last ned. Skriv ut, fargelegg og gi når dem i gave når den tid kommer.

 

Levert av Netlab