Fødselsplakat – om vår fødselsplakat

Fødselsplakat – om vår fødselsplakat

Fødselsplakat – om vår fødselsplakat: Her får du all informasjon du trenger om vår fødselsplakat

https://pictureit.no/wp-content/uploads/2018/01/fodselsplakat-header-1.jpg

Om vår fødselsplakat

Vi har lenge tenkt på å lage vår egen variant av de populære fødselsplakatene og etter mye prøving og feiling landet vi på et design som vi var fornøyde med. One-line uttrykket er noe vi lenge har hatt lyst til å teste ut og designet vi endte opp med her syntes vi ble så bra at vi ville bruke det på denne typen plakater. Målet vårt er å lage stilige og personlige plakater som passer inn i de fleste hjem og interiørstiler, vi håper du vil like vår fødselsplakat og at det er noe du kunne tenke deg å ha selv, eller anbefale til venner og familie.

Får jeg fødselsplakaten i skala 1:1?

Vår fødselsplakat kommer ikke i skala 1:1, dette finnes allerede på markedet og vi ønsker å kunne tilby våre plakater i flere størrelser enn 50x70cm. For øyeblikket får du denne plakaten i størrelsene 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. Ved å tilby flere størrelser får man muligheten til å velge det formatet som passer best i hjemmet sitt.

Hvilke muligheter har jeg til å tilpasse plakaten?

Du kan tilpasse barnets navn, lengde, vekt, fødselsdato og klokkeslett. I tillegg kan du velge hvilken retning hodet til barnet skal peke på illustrasjonen. Om man har flere barn, ser det veldig fint ut om illustrasjonene vender mot hverandre. Om man har en datter, blir teksten vår som beskriver en datter med på plakaten – det motsatte gjelder om man har en sønn.

Hvor mye koster fødselsplakaten?

Våre fødselsplakater koster fra kr 399,- til kr 1398,-
30x40cm – kr 399,-
50x70cm – kr 699,-
70x100cm – kr 1398,-

Hvor lang er leveringstiden?

Normal leveringstid på fødselsplakatene er 2-7 virkedager.

Hvor produseres fødselsplakaten?

Alle våre posters og plakater produseres lokalt i Kristiansand, vi tilpasser designet til din bestilling hos oss og får plakatene trykket hos et lokalt trykkeri – 07Media, deretter pakker vi og sender ordren din fra vårt lager.

Kan jeg “forhåndsvise” designet mitt før jeg evt bestiller?

Vi har laget et lite verktøy som lar deg se en forhåndsvisning av hvordan fødselsplakaten vil se ut med ditt barns navn og informasjon på. Klikk her for å komme til forhåndsvisningen.

Hvor bestiller jeg fødselsplakaten?

Her kan du designe og bestille fødselsplakaten!

Hva sier våre kunder om oss?

Kontakt oss gjerne om du lurer på noe annet 🙂

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe annet. Vi er tilgjengelig hverdager mellom 08:00 – 16:30 på [email protected]

 

Levert av Automagisk